Poslanstvo in vizija

Podjetje EPC MONT d. o. o. je globalni ponudnik storitvev na področju montaže celovitih tehnoloških sistemov, remontov in selitev tehnoloških sistemov, ter servisno/vzdrževalne storitve v različnih industrijskih panogah širom Sveta.

Številna prepotrebna investicijska vlaganja investitorjev v nove tehnološke sisteme, posodobitve in nujno potrebna vzdrževalna dela na obstoječih tehnoloških sistemih predstavljajo za podjetje EPC MONT d. o. o. neizmerni vir poslovnih priložnosti za uspešno in dolgoročno poslovanje podjetja.

EPC-mont-montaza-prezracevanje-in-klima-kanalov-O nas slika Stranke epc

Podjetje razvija svoje lastne potenciale in kadre, ter vse to dopolnjuje z vzpostavljanjem in razvijanjem lastne mreže partnerskih podjetij, s katerimi dopolnjuje svoje področje delovanja na področju montaže ter širi področje ponudbe tudi na dobavo določenih sklopov opreme s področja kovinsko-predelovalne industrije (kovinske konstrukcije, elementi transportne tehnike, …), elektro instalacij in opreme.

Podjetje EPC MONT d. o. o. želi postati uspešno podjetje na področju montaže industrijskih sistemov in se s pomočjo partnerskih podjetij uspešno vključevati v nudenje celovitih tehnoloških rešitev “na ključ”, vse z namenom, da naročnik dobi na enem mestu vse kar potrebuje. Cilj je tako postati ponudnik inženiring storitev, ter dobavitelj posameznih sklopov tehnološke opreme.

EPC-mont-montaza-prezracevanje-in-klima-kanalov-O nas vrednote epc

Vrednote

Želimo graditi in vzdrževati skrbne odnose do vsake naše stranke, ter biti prepoznavni po kvaliteti in celostni izvedbi storitev, ter po strokovno usposobljenih in prijaznih zaposlenih.

Skrbimo za nenehno spremljanje tehnoloških rešitev in uvajanje le-teh v naše storitve, hkrati pa strmimo za neprestanim usposabljanjem in zagotavljanjem ustreznih kadrov.

EPC-mont-montaza-prezracevanje-in-klima-kanalov-O nas trgi epc

Trgi

Trgi delovanja podjetja so trgi Evrope in Evropske unije, ter države drugih kontinentov, kot so države Severne Amerike, Azije, …

PARTNERJI S KATERIMI SODELUJEMO

IN ŠE MNOGI DRUGI

0+
LET IZKUŠENJ
0+
IZVEDENIH PROJEKTOV
0%
SKRB ZA STRANKE