MEHANSKA MONTAŽA2019-10-11T12:52:01+02:00

Mehanska montaža

Montaža kovinskih konstrukcij Slika EPC

Montaža kovinskih konstrukcij

Podjetje EPC MONT nudi v svojem programu izvedbo raznih tipov kovinskih konstrukcij v različnih industrijskih panogah, kot so avto-industrija, logistično-skladiščni centri, živilska industrija, težka industrija, …itd.

Naša storitev zajema montažo različnih tipov kovinskih konstrukcij (industrijski objekti, skladišča, …), različnih namenskih konstrukciji za industrijsko opremo, kakor tudi različnih podestov, stopnic, ograj, lestev, …itd.

V sodelovanju z našimi partnerji/kooperanti pa lahko izvedemo posamezne procese oz. izdelke “na ključ” od faze izdelave projektne dokumentacije, dobave materiala do same montaže.

Montaža transportne opreme Slika EPC

Montaža transportne opreme

Velik delež dela podjetja EPC MONT predstavlja izvedba različnih sistemov na področju transportne tehnike v raznih tehnoloških procesih in industrijskih panogah.

Naše bogate izkušnje z montažo:

  • talnih transporterjev (valjčnih, verižnih, tračnih, …)
  • dvižnih in obračalnih miz – dvigal (liftov- )
  • visečih transporterjev
  • Power & Fre sistemov ….

smo pridobili skozi naše delo v avtomobilski industriji, živilski industriji, v različnih logističnih centrih in letališčih in tako lahko z našimi izkušenimi monterji v najkrajšem možnem času postavimo nove transportne linije, ter izvedemo remontno vzdrževalna dela na obstoječih napravah.

V sodelovanju z našimi partnerji/kooperanti pa lahko izvedemo posamezne procese oz. izdelke “na ključ” od faze izdelave projektne dokumentacije, dobave materiala do same montaže in priključitve s končnim testiranjem ter spuščanjem v pogon.

Montaža prezračevanja in klima kanalov Slika EPC

Montaža prezračevanja in klima kanalov

Podjetje EPC MONT nudi v svojem programu izvedbo različnih prezračevalnih in klimatskih naprav, kot so prezračevalni sistemi na industrijskih postrojenjih, delovnih mestih, sežigalnicah, čistilnih napravah, lakirnicah kompostnicah ter prezračevanje drugih različnih prostorov in objektov. Prav tako pa imamo tudi izkušnje v opekarnah, težki industriji in petrokemični industriji.

V sodelovanju z našimi partnerji/kooperanti pa lahko izvedemo posamezne procese “na ključ” od faze izdelave projektne dokumentacije, dobave materiala do same montaže in priključitve s končnim testiranjem ter spuščanjem v pogon.

Montaža procesne opreme Slika EPC

Montaža procesne opreme

Podjetje EPC MONT nudi v svojem programu izvedbo različnih sistemov na področju procesne tehnike v raznih industrijskih panogah.

Naš obseg dela zajema tako montažo oziroma instalacije robotske tehnike in različne druge proizvodne tehnike s pripadajočo opremo, kakor tudi montažo na področju težke industrije (peči v opekarnah, sušilniki, …).

V sodelovanju z našimi partnerji/kooperanti pa lahko izvedemo posamezne procese “na ključ” od faze izdelave projektne dokumentacije, dobave materiala do same montaže in priključitve s končnim testiranjem ter spuščanjem v pogon.

Montaža cevnih instalacij Slika EPC

Montaža cevnih instalacij

Podjetje EPC MONT nudi v svojem programu izvedbo različnih cevnih instalacij na področju procesne tehnike za transport različnih medijev, kot so:

  • zrak,
  • voda,
  • para, industrijski plini,
  • tehnološki mediji, ….

Z našo skupino izkušenih cevarjev in varilcev smo sposobni izvesti cevne instalacije različnih premerov in iz različnih materialov (navadno-črno jeklo, pocinkana in nerjaveča jekla, PVC, …), ki so izvedene na osnovi vijačnih, prirobničnih in varjenih spojev. Podjetje je na tem področju zelo uspešno v segmentu energetike, kjer smo sposobni zadostiti zahtevnim predpisom izvedbe instalacij. Ob funkcionalnosti dajemo velik pomen tudi izgledu.

V sodelovanju z našimi partnerji/kooperanti pa lahko izvedemo posamezne procese »na ključ« od faze izdelave projektne dokumentacije, dobave materiala, do same montaže s končnim tlačnim testiranjem ter spuščanjem v pogon.

ZADNJI PROJEKTI

Post Perugia

Lille Hem

Sodexi CDG

VSI PROJEKTI >
Trgi delovanja podjetja so trgi Evrope in Evropske unije, ter države
drugih kontinentov, kot so države Severne Amerike, Azije, …
EPC-mont-montaza-prezracevanje-in-klima-kanalov-EPC Logo White

PARTNERJI S KATERIMI SODELUJEMO

IN ŠE MNOGI DRUGI

0+
LET IZKUŠENJ
0+
IZVEDENIH PROJEKTOV
0%
SKRB ZA STRANKE